09 Ağustos 2006

Sezaryencik..

Piç kavramını sevimli hale getiren veled olarak da bilinen yeşilçam karakteri.. Yüzlerce filmde rol almı$, karbon kopya rollerde oynamıştır.. Önder Somer veya Niyat Ziyalan tarafından kaçırılır, annesi ile babasının arasında tehlikeli ili$kiler vardır. Hırsızlık falan yaparsa, Haldun Dormen ile tanışana ya da aytencik ablası tarafından korumaya alınana kadar çalmadığı elma armut kalmaz.. Yok mafya^nın elinde dilencilik yapıyorsa yolu mutlaka ediz hun ile kesi$ir, ediz çocuğu kurtarır karizmayı yapar..

Biz yıllardır bunu izler dururuz, öylesine efsanedir ki sezaryencik filmleri..Hangi karede ne olduğunu, star^ın film $eridinin neresinde problem olduğunu bile biliriz ama yine de izleriz.. Televizyonda bir reklam verirler 10dakika film arkada devam eder bu sürede, yeniden ba$ladığında tamamen farklı yerdedir ama biz hiç kopmamı$ gibi takip ederiz..

Sezaryencik filmleri en iyi patatesli kır pidesi yerken izlenir, ayran^ı da dayarsın geçersin Tv kar$ısına, vursun Önder Somer tokadı, ağlasın hülya koçyiğit.. Oh be karde$im, i$te hayat bu..

Hiç yorum yok: