09 Ağustos 2006

Aytencik..

Bir ba$ka efsanevi ye$ilçam karakteri. Aytencik $ımarık bir kızdır, teyzesinin kö$kü vardır hatta cevat kurtulu$ da kahya^dır, zamanla bu aytencik ve yanda$ları yüzünden kafayı yiyecek bir sürü hızlı çekim sahende ba$ karakter olacaktır..

Aytencik paranın rahatlığı ve gözündeki kafasını tamamen kaplayan güne$ gözlükleri ile plaja indi mi zion insanının yanındaki matrix^li gibi kalırdı, bütün çocuklar kendisine asılır bu aradan birini seçerdi..

Derken bu aytencik sefalet içerisindeki küçük sezaryencik ile tanı$ır ve insanlığı öğrenirdi, onu kö$ke getirir teyzesine ben adam edecem söz^leri verirdi.. Arap bacı ve yanda$larından ayarı yemesine rağmen kısa zamanda türlü $ebeklikler ile izleyininin gönlündeki yerini sağlamla$tırır, teyze^nin de insanlığa adımı olan gözya$larını görmemizi sağlardı..

Tabi her $ey bu kadar mutlu ve huzurlu olsaydı, aytencik aklımızda kalmazdı, neydi, kimdi bu aytencik? nasıl bu kadar büyük bir yeri vardı hayatımızda, neden elimize cola ve eti çay keyfi aldığımızda onu görmek isterdik televizyonda.. nasıl olur da haftasonları sabahtan ak$ama Vendetta^nın V^si gibi ulusal kanalları süslerdi bu hatun..

Bunlar çocukluğumdan bu yana cevap aradığım sorular, eminim ki kısa zaman sonra bulacağım bu cevapları ve sizlerle payla$acağım..

Sanılanın aksine, aytencik.. Motor yerine bisikleti tercih ederdi..

Hiç yorum yok: